16 Nisan 2024
  • İstanbul26°C
  • Ankara26°C

EvoLog Lojistik Müşterilerinin Güvenilir Çözüm Ortağı Olmaya Devam Ediyor

Dünya’nın en önde gelen kuruluşlarının güvenilir çözüm ortağı EvoLog, kaliteli servis ve yaygın hizmet ağı ile en zor koşullarda dahi müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor.

EvoLog Lojistik Müşterilerinin Güvenilir Çözüm Ortağı Olmaya Devam Ediyor

08 Ağustos 2022 Pazartesi 15:33

EvoLog Lojistik, son dönemde tamamladığı özmal yatırımları ile filosunu 450 araca ulaştırdı. Entegre Lojistik hizmeti sunabilmek için yatırımlarına hız kesmeden devam eden EvoLog Lojistik Çatalca’da bulunan Muratbey Gümrük Müdürlüğü’ne bağlı Antrepo ve Serbest depo açılışı ile karayolu ithalatta sektördeki başarısını katladı.

EvoLog Lojistik İskandinav ve Doğu Avrupa İthalat trafiklerinden sorumlu Karayolu Direktörü Emel Bozyayla, haftada 120 parsiyel TIR çıkışı ile bir çok ülkede pazar lideri olduklarını ifade etti. Bozyayla yakaladıkları başarıyı, gerek hız gerekse hizmet kalitesi açısından, ilk günkü heyecan ile müşterilerine sundukları butik hizmet anlayışından geçtiğini dile getirdi.

EvoLog’un gerek maliyet yönetimi ile uyguladığı fiyat politikası, gerekse genç dinamik kadro ile sektöre  çözüm odaklı hizmet anlayışı ile yeni bir soluk kattıklarını ve pandemiye rağmen tüm müşterilerine katma değer yaratabildiklerini söyleyen Bozyayla sözlerine şöyle devam etti: “ Çatalca’da açılışı yapılan EvoLog Antrepo’nun halihazırda ihracatta EvoLog’un sahip olduğu izinli gönderici statüsünden sonra izinli alıcı statüsü ve tüm operasyonlar için ithalat müşterilerine A dan Z ye hizmet vermede yeni bir başlangıç olduğunu ve Çatalca’da bir lojistik merkez yaratacaklarını iletti.

EvoLog Lojistik İskandinav ve Doğu Avrupa İthalat trafiklerinden sorumlu Karayolu Direktörü Emel Bozyaylaİskandinav & Baltık Ülkeleri ve Doğu Avrupa’da, kurulduğumuz günden bugüne exclusive hizmet aldığımız acentalarımızın yanısıra, Danimarka ve Çekya merkezli iştiraklerimiz ile tüm profesyonel operasyon ve satış faaliyetlerimize devam etmekteyiz.

İskandinav & Baltık Ülkeleri ve Doğu Avrupa trafiklerinde, özellikle İskandinav coğrafyası göz önünde bulundurulduğunda zorlu kış şartlarında dahi en uzak kuzey bölge yüklemlerinde EvoLog Lojistik müşterilerinin güvenilir çözüm ortağı olmaya devam etmektedir.”

“Lojistikte zor zamanlarda imkansızı başarmak, hayat durduğunda bile yolumuza devam etmek için buradayız, yanınızdayız” diyen Bozyayla, mecvut piyasa şartlarında 2022’nin ilk yarısını yüzde 21’lik bir büyüme ile tamamladıklarını, İskandinav & Baltık Ülkeleri ve Doğu Avrupa trafiklerinde söz sahibi olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Emel Bozyayla, “Hizmetlerimiz sıradan veya durağan değil hergün uzmanlığımızı ve becerilerimizi kullanıyoruz. Doğru çözümleri sunuyoruz. İskandinav ülkeleri dahil, ithalatta hergün direkt çıkış, ekspress/ultra ekspres hizmet imkanı ve minivan araç servisini de kapsayan ürün çeşitliliği ile müşterilerimize fark yaratıyoruz” diye konuştu.

Biz hiç durmuyoruz, sürekli bir hareket içindeyiz, kalıcı olan ise sadece kurumsal değerlerimiz diyerek sözlerini sonlandıran Bozyayla yeni başarılar ile sürdürülebilir büyümelerini koruyacaklarını belirtti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA