20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara9°C

EvoLog Denizyolu Taşımacılığında Pazar Payını Artırmayı Hedefliyor

EvoLog Lojistik, sadece karayolu ve havayolu taşımacılığında değil, denizyolu taşımacılığında da pazar payını artırmak istiyor.

EvoLog Denizyolu Taşımacılığında Pazar Payını Artırmayı Hedefliyor

06 Ocak 2023 Cuma 15:06

EvoLog Lojistik; denizyolu taşımacılığında ihracat, ithalat ve cross taşıma hizmetleri ile hem komple konteyner hem parsiyel taşıma hizmetlerinde, alanında uzman tedarikçileri ve acente anlaşmaları ile tüm dünya limanları için geniş hiz­met ağı sunmaya devam ediyor.

2022 senesinde hedeflerine ulaşan EvoLog Lojistik, 2023 senesinde pazar payını arttır­mak üzere gerekli altyapı ça­lışmalarını hazırladı.

EvoLog, global navlun an­laşmaları, rekabetçi navlun ve ekipman garantili çözümler, anlık yük takip sistemi ile müşterilerinin tedarik zinci­ri devamlılığını sağlamakta önemli bir rol oynuyor.

Türkiye’den tüm dünya li­manlarına ve tüm dünyadan Türkiye limanlarına kontey­ner taşımacılığı ve forwar­ding hizmetleri sunduklarını söyleyen EvoLog Lojistik Denizyolu Direktörü Vesile Çakır Somyak yapmış olduğu açıklamada, “EvoLog; Deniz­yolunda tüm limanlarda sağ­ladığı kesintisiz hizmet ağını, uzun yıllardır Rusya Limanla­rı için de sağlamakta ve sahip olduğu güçlü acente ağı ile ka­pıdan kapıya hizmet sunuyor.

Ambarlı Limanı’ndan Rusya limanlarına FCL yük elleçlenmesinde lider konu­mumuzu, bu bölgedeki pazar bilgimizi kısa sürede parsiyel taşımacılığa da taşıyarak tran­sit/ ihracat haftalık servisimiz ile pazar liderliğimizi devam ettirmekteyiz” dedi.

Tüm Avrupa’yı kapsayan çalışma haritası ile dikkatleri üzerine toplayan EvoLog Lo­jistik, genç ve dinamik per­soneli ve yenilikçi yönetim kadrosu ile hızla gelişmekte olan lojistik sektöründe ken­dine ön sıralarda göstermiş ve sektöre öncülük etme ko­nusunda hızla gelişmeye ve teknolojiyi takip etmeye de­vam ediyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA