19 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara22°C

Erkeskin: “Atlas Lojistik Ödülleri 11 Yıldır Sektörün Prestij Sembolü”

Atlas Lojistik Ödülleri ile ilgili açıklamalarda bulunan FIATA Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Lojistik Ödülleri Jüri üyesi Turgut Erkeskin; “11 yıldır aralıksız devam eden Atlas Lojistik Ödülleri sektörümüz için prestij sembolü olmaya devam ediyor” dedi.

Erkeskin: “Atlas Lojistik Ödülleri 11 Yıldır Sektörün Prestij Sembolü”

10 Kasım 2020 Salı 15:33

Yarışma sürecinin devam ettiğini ve sektörün yarışmaya her yıl olduğu gibi yine ilgi ile yaklaştığını ifade eden Turgut Erkeskin; “Bu durum sektörümüz adına bizi memnun ediyor. Çünkü özellikle bu yıl dünyayı etkisi altına alan salgın döneminde çok başarılı operasyonlar gerçekleştiren, salgın döneminin getirdiği çeşitli zorluklar yetmezmiş gibi artık kronikleşen geçiş belgelerinin yetersizliği, yükselen maliyetler, gemi ve uğrak iptalleri, uçak seferlerinin yetersizliği ve daha birçok sorunuyla mücadele ederek başarı öyküleri yazan sektörümüzü Atlas gibi prestijli bir ödülle buluşturma imkanına sahip oluyoruz.” dedi.

Online Yarışma Kategorisinde Aday Gösterme Süresi Uzatıldı

Yarışmaya başvuru aşamaları hakkında da detayları paylaşan Erkeskin şöyle devam etti: “Sektörümüzün en prestijli ödülü Atlas Lojistik Ödülleri’ne başvurularda zaman daralıyor. Organizasyon tarafından alınan yeni bir kararla online yarışma kategorisi için son başvuru tarihi 13 Kasım 2020 tarihine kadar uzatıldı. Firma verileri ile başvuru yapılan kurumsal kategori için son tarih ise daha önceden de açıklandığı gibi 4 Aralık 2020 belirlendi. Hayata geçirilmiş projelerin jüri tarafından değerlendirileceği kategorimize başvuru için de son tarih 4 Aralık 2020’dir.”

Erkeskin: “Atlas Lojistik Ödülleri 11 Yıldır Sektörün Prestij Sembolü”

Yarışmaya katılım süreci:
Kurumsal yarışma ile ilgili başvurular web sitesindeki başvuru formları aracılığıyla yapılıyor. Online yarışma kategorisi ise iki etaptan oluşuyor. İlk etapta adaylar online olarak gösteriliyor, ikinci etapta belirlenen adaylar dijital ortamda oylanıyor. İhracat firmalarına özel ‘Lojistiğe Katkı Ödülü’ aday gösterme işlemleri de yine ödül web sitesi üzerinden yapılıyor.

Lojistik Ödülleri 2020 kurumsal başvuru ve online oylama işlemlerinin tümü www.lojistikodulleri.com adresi üzerinden yapılmaktadır. Tüm başvuru işlemleri ücretsizdir.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA