29 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara18°C

Envoyo’nun Yeni CEO’su Borga Es Oldu

Envoyo, KOBİ’lerin global pazarda satış yapmasını ve markalarını dünya çapında tanınır hale getirmesini sağlayan bir platform. Borga Es, şirketin yeni CEO’su oldu.

Envoyo’nun Yeni CEO’su Borga Es Oldu

02 Nisan 2024 Salı 11:00

Yurt dışında e-ticaret yapmak için gerekli tüm e-ticaret ve e-ihracat hizmetlerinin bir araya geldiği global e-ticaret hizmet platformu Envoyo’da üst düzey bir atama gerçekleştirildi. 2021 yılının Haziran ayında Envoyo’yu kuran Borga Es, firmada artık CEO olarak bayrağı devir aldı.

Borga Es, CBI Logistics Consultancy, CBI Innovations ve CBI Transport’un Kurucusu ve 25 yılı aşkın deneyime sahip girişimci, yatırımcı ve iş insanı olarak lojistik çözümleri, uluslararası ticaret, e-ihracat çözümleri ve yönetimi üzerine odaklanmıştır.

Uçtan uca lojistik süreçlerine hâkim bir iş insanı olarak lojistiğin temellerini yenilikçi bir yaklaşımla harmanlama fırsatı bulmuş ve bu harmanı e-ihracat ve e-ticarette lojistik çözümleri konusunda hayata geçirmiştir. Ayrıca uluslararası ticaret ve gayrimenkul geliştirme alanlarında da yatırımları vardır.

Hem Işık Lisesi hem de Bilkent Üniversitesi mezun derneklerine üyelikleri; EO Global girişimci derneğine üyeliği, aynı zamanda İstanbul Yüzme İhtisas Kulübü ve Levent Tenis Kulübü gibi spor kulüplerine üyelikleri bulunmaktadır. Ayrıca Türkiye Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu ve Deniz Ticaret Odası üyesidir.

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA