18 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara4°C

EN YAKIT'tan Miles&Smiles Üyelerine Üç Kat Mil Kazanma Fırsatı

EN YAKIT, Türk Hava Yolları Yolcu Programı Miles&Smiles ile yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, Miles&Smiles Classic ve Classic Plus üyeleri her 1 kWh'lik şarj için 3 Mil, Elite ve Elite Plus üyeler ise 4.5 Mil kazanma fırsatına sahip olacak.

EN YAKIT'tan Miles&Smiles Üyelerine Üç Kat Mil Kazanma Fırsatı

17 Ekim 2024 Perşembe 16:51

EN YAKIT, Miles&Smiles ile başlattığı kampanyayı bir adım ileri taşıyarak, daha önce 2 kat Mil kazanma imkanı sunarken şimdi 3 kat Mil kazanma kampanyası başlattı. 25 Ekim-31 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında Miles&Smiles Classic ve Classic Plus üyeler şarj sırasında 1 KWh başına 3 Mil, Elite ve Elite Plus üyeler ise her 1 KWh başına 4.5 Mil kazanacak.

EN YAKIT müşterileri araçlarını şarj ederken kazanacakları bu Milleri, ödül bilet düzenleme, uçuş esnasında kabin sınıfını yükseltme gibi birçok hizmeti alırken kullanabilecek.

Müşteri memnuniyetinin artırılması hedefleniyor

Kampanya ile hem elektrikli araç kullanıcıları hem de sık seyahat edenler için ekstra avantajlar sunduklarını belirten EN YAKIT Genel Müdürü Tayfun Şenses; “Daha önceki 2 kat Mil kampanyasına müşterilerimizden gelen ilgi üzerine bu kampanyamızı daha da büyüterek yeniden uygulamak istedik. Müşterilerimizin memnuniyeti için bu gibi kampanyaları artırmak istiyoruz” dedi.

EN YAKIT Genel Müdürü Tayfun Şenses
Alışveriş imkanı sağlıyor

Türk Hava Yolları Yolcu Programı Miles&Smiles, Millerle ödül bilet düzenleme, bilet sınıfını yükseltme, ekstra bagaj satın alma, Cash&Miles ile bilet ücretinin bir kısmını ödeyebilme, koltuk seçimi yapma, Tax&Smiles ile ödül bilet vergilerini ödeme imkanı sağlıyor. Kazanılan Miller, shopandmiles.com’da sevilen markaların alışveriş çekine dönüştürülebiliyor. Üstelik Miles&Smiles üyeleri, Miles&Smiles kredi kartlarıyla harcama yaparak daha fazla Mil kazanabiliyor.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA