08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

Egea Cross'a Yeni Çekiş Sistemi

Egea Cross, Traction+ çekiş sistemini tüm versiyonlarında standart hale getirdi. Bu sistem, aracın sürüş performansını zorlu zeminlerde ve arazi koşullarında iyileştirerek kullanıcılara daha güvenli bir sürüş sunuyor.

Egea Cross'a Yeni Çekiş Sistemi

26 Temmuz 2024 Cuma 14:38

Traction+ çekiş sistemi, yağmurlu ve çamurlu gibi zor zeminlerde çekiş gücünü artırıyor. Sistem, çekiş gücünün düşük olduğu tekerleği tespit edip motor torkunu tutunabilen tekerleğe yönlendirerek patinajı önlüyor. Limited versiyonda bulunan All-Season lastikler ise zorlu yol koşullarında daha iyi yol tutuşu sağlıyor.

Konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimini sağlayan bu özellikler arasında, yollardaki hız tabelalarını algılayarak sürücüye görsel ve sesli uyarılar veren trafik işareti tanıma ve akıllı hız destek sistemi, sinyal verilmeden istem dışı şerit değiştirme durumunda devreye giren şerit takip asistanı, çarpışma riski tespit edildiğinde uyaran ve gerekli durumlarda otonom frenleme yapan otomatik acil durum freni, aracın hareketlerini izleyerek yorgunluk belirtilerini algılayan ve sürücüyü uyaran yorgunluk asistanı, daha güvenli park ve parktan çıkış sağlayan geri görüş kamerası ile aracın belirli bir hızın üzerinde gitmesini önleyen hız sınırlama sistemi gibi donanımlar öne çıkıyor.

Lounge ve Limited versiyonlarda, gece sürüşlerinde ek güvenlik sağlayan "Akıllı Uzun Farlar" da standart olarak sunuluyor. Yeni çekiş sistemi ve güvenlik donanımları ile Egea Cross, kullanıcılarına daha güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi sunmayı hedefliyor.

Egea Cross'a Yeni Çekiş Sistemi

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA