18 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara23°C

Eaton’ın 17 Metrelik Teknoloji TIR’ı Türkiye’de

Küresel güç yönetimi şirketi Eaton, makine imalatında karlılığı artıran yenilikçi çözümlerini 17 metrelik Teknoloji TIR’ıyle Türkiye pazarına tanıtıyor.

Eaton’ın 17 Metrelik Teknoloji TIR’ı Türkiye’de

03 Haziran 2015 Çarşamba 17:15

Eaton, Avusturya, Almanya, İsviçre, Türkiye, İtalya, İspanya ve Fransa’da 50’den fazla makine üreticisine ulaşmak üzere ‘Mobil Teknoloji Günleri’ konseptli özel bir road-show düzenliyor. Şirketin makine üreticilerine yönelik tüm yenilikçi elektrik, hidrolik, ve filtreleme çözümlerinin tanıtıldığı Eaton Mobil Teknoloji Günleri 17 metrelik son teknoloji ürünü Eaton Teknoloji TIR’ında gerçekleşiyor. Avrupa genelinde stratejik öneme sahip 7 pazarda iki aylık bir süreçte müşterileriyle buluşan Eaton Teknoloji Tırı; Türkiye’de 2-16 Haziran tarihleri arasında İstanbul, Kocaeli, Adapazarı, Bursa, Kırıkkale, Karabük ve Ankara olmak üzere 7 şehri dolaşacak.

Eaton Mobil Teknoloji Günleri’ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan Eaton Elektrik Orta Doğu Avrupa Satış Direktörü Iordan Minca, “Avrupa, dünyanın en büyük makine imalat pazarını oluşturuyor. Türkiye de bu pazarın en önemli oyuncularından biri. Pazarın kendini adapte etmesi gereken pek çok gündem maddesi var; kısalan ürün yaşam döngüleri, artan maliyetler ve elektrikli motorlardaki eko tasarım koşullarına ilişkin geliştirilen EC 640/2009 direktifinde olduğu gibi gittikçe daha kapsamlı hale gelen mevzuatlar… Bu çerçevede, Türkiye’nin özellikle makine ihracatı yapan üreticilerinin artan başarılarını destekleyecek yenilikçi çözümler geliştirmek bizim için büyük önem taşıyor” dedi.

Eaton Teknoloji TIR’ının Türkiye ziyaretini değerlendiren Eaton Türkiye Hidrolik Güç & Kontrol Satış Müdürü Emre Semiz de, “Eaton Mobil Teknoloji Günleri ile müşterilerimizin ve pazarın ihtiyaçlarını birebir analiz ederek ilgili çözümleri anında paylaşabiliyoruz, interaktif seminerler ve eğitimlerle sektörü destekliyoruz” dedi.

Semiz sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye bölgenin en stratejik imalat merkezlerinden biri konumunda. Çerkezköy’de 2 bin ’den fazla çalışanımızla dünyadaki en büyük endüstriyel hortum imalat tesisine sahibiz. Böylesi bir yapıyla Türkiye pazarının sektördeki başarısının bir parçası olmaktan büyük gurur duyuyoruz”.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA