DNT Nakliyat 120 Adet Volvo FH500 ile Filosunu Yeniledi
Volvo Trucks, DNT Nakliyat’ın filosunu 120 adet FH500 ile güçlendirdi. Teslimat töreni DNT Uluslararası Nakliyat’ın Denizli’deki genel merkezinde gerçekleştirildi ve sektörün önde gelen isimleri bir araya geldi.

22 Ağustos 2025 Cuma 16:55
DNT Uluslararası Nakliyat; düşük yakıt sarfiyatı, 7/24 sorunsuz çalışma karakteri ve şoförlere konfor sunması ile Volvo FH500’leri tercih etti.
DNT Uluslararası Nakliyat’ın Denizli’deki genel merkezinde yapılan teslimat töreni; Marubeni Dağıtım ve Servis CEO’su Eşref Zeka, Volvo Trucks Uluslararası Kıdemli Başkan Yardımcısı Per-Erik Lindström, Marubeni Dağıtım ve Servis Ticari Araçlar COO’su Kıvanç Kızılkaya, Özmutlubaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mutlubaş ve DNT Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Önder Manisalı’nın katılımıyla gerçekleşti.
Volvo Trucks, 2025 yılında da ağır ticari araç pazarındaki etkinliğini; kamyonlarının kalitesi, güvenlik donanımları, çevreci özellikleri ve kesintisiz hizmet anlayışının da katkısıyla artırmaya devam ediyor. Volvo Trucks’ın büyümeye odaklandığı Ege Bölgesi’nde, 2025’in en önemli teslimatı, DNT Uluslararası Nakliyat ile yapıldı. 70 adedi teslim edilen, 50 adetlik siparişi de üretim aşamasında olan; toplamda 120 adet Volvo FH500’ın teslimat töreni, Denizli’deki DNT Uluslararası Nakliyat Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi. Basın mensuplarının katılımı ile düzenlenen teslimat törenine, Marubeni Dağıtım ve Servis CEO’su Eşref Zeka, Volvo Trucks Uluslararası Kıdemli Başkan Yardımcısı Per-Erik Lindström, Marubeni Dağıtım ve Servis Ticari Araçlar COO’su Kıvanç Kızılkaya, Özmutlubaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mutlubaş ve DNT Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Önder Manisalı evsahipliği yaptı.

Eşref Zeka: “Büyümeye odaklandık”
DNT Uluslararası Nakliyat’a yapılan teslimat töreninin açılış konuşmasını yapan Marubeni Dağıtım ve Servis CEO’su Eşref Zeka; “Volvo Trucks markamızla çok değerli işlere imza atıyoruz, her yeni projemizde Türkiye pazarındaki gücümüzü daha da artırıyoruz. Türkiye’nin pek çok bölgesinde olduğu gibi; Ege Bölgesi’nde de büyümeye odaklandık. Marubeni Dağıtım ve Servis olarak Volvo Trucks markasını tercih eden iş ortaklarımızla birlikte büyüyerek, uzun yıllar boyunca onların en güvenilir yol arkadaşı olmayı hedefliyoruz” dedi.
Per Erik Lindström: “Sürdürülebilir bir geleceğe odaklanıyoruz”
Volvo Trucks Uluslararası Kıdemli Başkan Yardımcısı Per Erik Lindström, “Volvo Trucks, Marubeni Dağıtım ve Servis ile DNT Uluslararası Nakliyat için Türkiye’de bir başka önemli dönüm noktasını kutluyoruz. Volvo Trucks olarak amacımız, sadece kamyon üretmek değil; aynı zamanda en yüksek kaliteyi sunmak, güvenlik donanımlarına verdiğimiz önem ve çevreci ürünlerimizle ulaşımın geleceğini şekillendirmektir. İş ortaklarımızın her kilometrede ve her teslimatta güvenebileceği kamyonları tasarlamak amacıyla çalışıyoruz. Yolda bir Volvo Trucks gördüğünüzde, bunun sadece bir kamyon değil; performansa, güvenliğe ve dünyayı korumaya olan bağlılığımızı temsil ettiğini görürsünüz. Mühendislerimizin sıkı çalışmaları ve çalışanlarımızın emekleri ile ürettiğimiz kamyonların başarısını kanıtlayan DNT Uluslararası Nakliyat gibi güçlü iş ortaklıklarımız ile birlikte sürdürülebilir bir geleceğe odaklanıyor, bu iş birliğinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kıvanç Kızılkaya: “2025 yılı ithal kamyon ve çekici pazarında yüzde 10 pazar payı hedefliyoruz”
Yeni gerçekleştirdikleri teslimatın önemine vurgu yapan Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. Ticari Araçlar COO’su Kıvanç Kızılkaya; “DNT Uluslararası Nakliyat ile bu kıymetli iş birliğine imza attığımız için çok gururluyuz. 2020 yılında başlayan dostluğumuz ve iş birliğimiz, bu etkinlikle sadece bir kamyon teslimatı değil, aynı zamanda Ege Bölgesi’nde bir filo dönüşümünün de miladını oluşturuyor. İş ortaklarımıza sadece araç teslim etmiyoruz; onlara güvenilir bir hizmet ağı, sürdürülebilir finansman modelleri ve uzun vadeli iş birlikleri sunuyoruz. Volvo Trucks markamızla, Türkiye’de büyümeye odaklanıyor ve 2025 yılı ithal kamyon ve çekici pazarında yüzde 10 pazar payı hedefliyoruz. DNT Uluslararası Nakliyat’ın bünyesine kattığı 120 adet Volvo FH500 araçları ile işlerinin kesintisiz devam edeceğine ve başarılarının daha da artıracağına inanıyoruz” dedi.

Ahmet Mutlubaş: “İhtiyaçlara en uygun kamyonları teslim ediyoruz”
Volvo Trucks’ın İzmir’de bulunan Yetkili Satıcı ve Servisi Özmutlubaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mutlubaş; “1992’de kurulan Özmutlubaş Otomotiv sayesinde, birbirinden değerli iş birliklerinin ötesinde, DNT Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Önder Manisalı gibi çok kıymetli dostluklar edindik. DNT Uluslararası Nakliyat ile kuruldukları 2004’ten günümüze aralıksız sürdürdüğümüz, ihtiyaçlarına en uygun kamyonları kendilerine teslim edebilmenin haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.
Önder Manisalı: “Volvo Trucks markasından memnun kalarak filomuzu yenileme kararı aldık”
2004’te kurulan, günümüzde 16 Avrupa ülkesi ile direkt, 25 ülkede ise forwarder hizmetiyle lojistik sektöründe gücüne güç katan DNT Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Önder Manisalı, “2020’de ilk kez filomuza eklediğimiz Volvo kamyonlardan oldukça memnun kalarak, bu alımda da tercihimizi Volvo’dan yana kullandık. Volvo’nun düşük yakıt tüketimi, yüksek taşıma kapasitesi, üstün güvenlik donanımları ve kesintisiz çalışabilmesi; kararımızda oldukça etkili oldu. Markanın sağladığı tüm bu avantajların, işlerimizin aralıksız devam etmesinde, dolayısıyla şirketimizin büyümesinde etkin rol oynayacağına inanıyoruz” diyerek sözlerine başladı.
Toplam 16 bin metrekare alan üzerinde 3 bin metrekarelik depolama alanı ve bin 300 metrekare idari alanı ile hizmet veren DNT Uluslararası Nakliyat Genel Merkezi’nde misafirleri ile bir araya gelen DNT Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Önder Manisalı; “Sektörlerinde en iyi markaların Türkiye distribütörlüğünü yürüten Marubeni Dağıtım ve Servis’e, kaliteli, güvenli ve ihtiyaçlarımıza özel olarak üretim yapan Volvo Trucks’a, finansal ihtiyaçlarımızı bize özel çözümlerle oluşturan Volvo Finansman’a ve şirketimize her zaman en iyi teklifleri sunan, satış ve satış sonrası hizmetlerdeki kusursuz yaklaşımıyla Özmutlubaş Otomotiv’e destekleri için teşekkür ediyor; iş birliğimizin hepimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Sürat Lojistik’ten Dijitalleşme ve Yapay Zekâ Odaklı Lojistik VizyonuSürat Lojistik Genel Müdürü Tarkan Türkel, Worldef İstanbul 2026’da lojistik sektörünün dönüşümünde teknoloji ve verimliliğin önemine dikkat çekti.12 Haziran 2026 Cuma 15:33Lojistik
ALTUR’un Tercihi Yine MAN ve NEOPLAN OlduPersonel taşımacılığı sektörünün öncü markalarından ALTUR Turizm, 2026 yılı yatırım planı kapsamında filosunu 20 MAN Lion’s Coach ve 10 NEOPLAN Tourliner ile yeniledi.12 Haziran 2026 Cuma 14:42Ticari Araçlar
Arkas Line ve Akdeniz Koruma Vakfı’ndan Çevre İş BirliğiArkas Line, Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi’nde yürütülen bilimsel izleme ve saha çalışmalarına katkı sunarak çevresel sürdürülebilirliği destekliyor.12 Haziran 2026 Cuma 12:53Denizcilik
Alışan Lojistik’te Kadın Sürücü Dönemi GüçleniyorKadınların lojistik sektöründe daha fazla yer almasını destekleyen Alışan Lojistik, UND iş birliği kapsamında iki kadın sürücüyü istihdam etti.12 Haziran 2026 Cuma 12:05Lojistik
Mercedes-Benz Türk’ten Altur Turizm’e 20 Otobüs TeslimatıAltur Turizm, yeni Mercedes-Benz Tourismo 15 yatırımıyla filosunun kapasite ve hizmet kalitesini artırırken, personel taşımacılığı operasyonlarına güç katacak.12 Haziran 2026 Cuma 11:43Ticari Araçlar
Parker’dan Hidrolik Akışkanlar İçin Yeni Filtrasyon ÇözümüParker Hannifin, hidrolik akışkanlardaki serbest su ve yabancı maddelerin giderilmesi amacıyla geliştirilen taşınabilir filtreleme sistemi GLFTrolley’i tanıttı.11 Haziran 2026 Perşembe 16:07Yan Sanayi
Oregon Teknoloji Almanya Operasyonlarını BüyütüyorOregon Teknoloji, Almanya’daki yatırımlarını artırarak gümrükleme, e-ticaret lojistiği ve transit operasyonlarında büyüme hamlesi başlattı.11 Haziran 2026 Perşembe 13:12Lojistik
Karadeniz Lojistiğinde Stratejik Bağlantılar Güçleniyorİstanbul’da 6’ncı kez düzenlenen Karadeniz Limanları ve Lojistik Konferansı, bölgesel ticaret koridorları, liman yatırımları, dijital dönüşüm ve sürdürülebilirlik başlıklarını sektör gündemine taşıdı.11 Haziran 2026 Perşembe 11:47Lojistik
Quadro Lojistik, İtalya Hattında Renault Trucks ile BüyüyorTürkiye-İtalya hattında yüksek kaliteli ve katma değerli hizmet sunma hedefiyle faaliyet gösteren Quadro Lojistik, filosunu Renault Trucks T480 çekicilerle güçlendirdi.10 Haziran 2026 Çarşamba 16:41Ticari Araçlar
Mehmet T. Nane, IATA Yönetim Kurulu Başkanlığı Görevini İkinci Kez ÜstlenecekPegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet T. Nane, Haziran 2027-Haziran 2028 döneminde IATA Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenecek.10 Haziran 2026 Çarşamba 15:30Havayolu
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2026 Kargo Haber
















Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.