28 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara17°C

DHL Müşterilerine myDHLi İle Tam Kontrol ve Sürdürülebilirlik Sunuyor

DHL Global Forwarding, tek portal üzerinden tüm lojistik ihtiyaçlarını yönetme ve karbon emisyonlarını hesaplama imkanı sunan myDHLi ile işletmelere rekabet avantajı sağlıyor.

DHL Müşterilerine myDHLi İle Tam Kontrol ve Sürdürülebilirlik Sunuyor

20 Mart 2024 Çarşamba 11:57

DHL Group'un taşımacılık kolu DHL Global Forwarding, müşterilerinin tüm lojistik ihtiyaçlarını kolayca yönetebilmesi için tek bir portal sunuyor. myDHLi hizmeti ile DHL Global Forwarding tüm lojistik gönderileri için 360 derece görünürlük ve tam kontrol imkanı sağlarken, sürdürülebilirlik odaklı olan platform ile şirketler karbon emisyonunu da hesaplayabiliyor.

DHL Global Forwarding, müşterilerine özel tam entegre bir çevrimiçi platform olan myDHLi ile; taşıma ücretlerini, teklifleri, veri analizlerini, karbon salınımını ve taşımayla ilgili ihtiyaç duyulan tüm raporlamaları, şeffaf bir şekilde kolayca erişilebilir hale getiriyor. DHL Global Forwarding tarafından geliştirilen ücretsiz takip hizmeti olan myDHLi, tüm taşımacılık modları üzerinde 7/24 görünürlük ve kontrol avantajı sağlamasının yanı sıra; hava, deniz ve karayolu taşımacılığının gerçek zamanlı olarak izlenebilmesini sağlıyor. Bu hizmet, yükleme takibi ile online rezervasyon işlemlerinin yanı sıra fiyatlandırma, ticari fatura, yük listesi, konşimento, teslim belgesi gibi tüm belgeleri tek bir alanda toplayarak, müşterilerin tüm paydaşları ile bilgi paylaşma imkanı sunuyor. Bunlara ek olarak myDHLi; periyodik yük takibi, operasyonel raporlama ve finansal analizlere kadar kullanıcıların kendi ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilen bir platform olma özelliğine sahip.

DHL Group’un 2025 stratejisi olan “Dijital Dünyada Mükemmelliği Sunma” hedefinin de bir parçasını oluşturan myDHLi platformu detaylı analiz ve raporları da kullanıcılara şeffaf bir şekilde sunuyor. DHL Global Forwarding, myDHLi - GoGreen Gösterge Tablosu sayesinde, müşterilerine karbon emisyonlarını ve verimlilik seviyelerini analiz etme yeteneği sunarak, derinlemesine inceleme fırsatı sağlıyor. Ayrıca, müşterilerine sunduğu şeffaf karbon emisyon haritaları sayesinde sürdürülebilirlik için bir başlangıç noktası oluşturuyor. Aynı zamanda dijital kayıt özelliği ile de sürdürülebilirliğe katkı sunan myDHLi uygulaması, tek bir portalda toplanan tüm belgelere, ihtiyaç duyulduğunda tek bir tıkla ulaşmaya olanak tanırken, müşterilerine üst düzey bir lojistik deneyimi sunuyor.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA