25 Nisan 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara28°C

DAF’tan Gülsan Taşımacılık’a 4 Adet Çekici

DAF Trucks Türkiye Gülsan Uluslararası Taşımacılık’a 4 adet yeni DAF XF 480 Super Space Cap Çekici teslimat gerçekleştirdi.

DAF’tan Gülsan Taşımacılık’a 4 Adet Çekici

21 Ekim 2019 Pazartesi 10:08

Teslimatı  DAF Trucks Türkiye Genel Müdürü Gregor van der Mark, Gülsan Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Gül’e yaptı.
 
Teslimatla ilgili bir açıklama yapan  DAF Trucks Türkiye Genel Müdürü Gregor van der Mark şunları söyledi: “Gülsan Uluslararası Taşımacılık, müşterilerinin ürünlerini Avrupa’ya taşırken DAF çekicilerinin mükemmel yakıt tüketimine, Avrupa’daki geniş servis ağına dikkat etti. Bu seçimde Hatay’daki bayimiz Atılım’a da çok fazla önem ve öncelik verdiğini ifade eden Gülsan Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Gül’e göre DAF sayesinde taşımacık sektöründe para kazanmak sonunda mümkün. Şirket, 2020’de araç filosunu daha fazla DAF çekici ile genişletmek istiyor. DAF Trucks Türkiye olarak Gülsan Taşımacılık gibi araçlarımızın üstün kalitesi ve mükemmel yakıt tüketimini takdir eden müşterilerimiz ile çalışmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu satışı mümkün kılan Atılım Otomotiv’e teşekkür ediyorum. Atılım Otomotiv, 2019 yılı itibariyle beri sadece yetkili servis değil aynı zamanda yetkili satış noktamız olarak hizmet vermeye başladı.”

DAF’tan Gülsan Taşımacılık’a 4 Adet Çekici

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA