15 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara18°C

Citroen e-Jumpy L’argus Tarafından “2021 Yılın Vanı” Seçildi

I-VOTY jürisi tarafından Aralık 2020’de “2021 Yılın Uluslararası Vanı” seçilen Citroen e-Jumpy, bu sefer de L’Argus tarafından “2021 Yılın Vanı” seçildi.

Citroen e-Jumpy L’argus Tarafından “2021 Yılın Vanı” Seçildi

01 Şubat 2021 Pazartesi 12:36

Bu ödüller, 2020’de %15,2 pazar payı ile Fransa’da en çok satan üç kompakt van arasında yer alan Jumpy'nin satış performansını destekliyor. L’Argus ödülü, gazeteciler, değerlendirme uzmanları ve özellikle hafif ticari araç sorunlarıyla ilgilenen profesyonellerden oluşan bir jüri tarafından veriliyor ve bu yönüyle sektör ve markalar için büyük önem arz ediyor. Bu ödül, Citroën’in ürün ve hizmetler açısından profesyonellerin gereksinimlerini doğru bir şekilde ele alma kararlılığını gösteriyor.

2007’de Jumper, 2016’da Berlingo ve 2019’da Berlingo Van’dan sonra bu kategorideki dördüncü ödül

Ödülü değerlendiren Citroen CEO'su Vincent Cobée: “ë-Jumpy’ye verilen ‘2021 Yılın Vanı’ ödülü gurur verici. Jumpy'nin elektrikli versiyonu, profesyonellere yeni ulaşım zorluklarına çözüm sunuyor. Ürün bir yana, ödül, müşterilerimizin her biri ile yıllar içinde kurduğumuz güven ilişkisini ortaya koyuyor. Amacımız, kişiselleştirilmiş çözümlerle onların günlük yaşamlarını kolaylaştırmak ve rahatlatmak. Uzman gazetecilerden oluşan bir jüri tarafından verilen bu ödül, bu modelle ilgili ticari hedeflere ulaşmamıza yardımcı olacak." Diyerek görüşlerini ifade etti.

Jumpy'nin elektrikli versiyonu, 330 km'ye  varan elektrikli sürüş menzili ile kısıtlamaların olduğu kentsel alanlar öncelikli olmak üzere profesyonellerin günlük ulaşım gereksinimlerini rahatlıkla karşılarken kullanım maliyetlerini optimize ediyor. e-Jumpy’nin elektromotoru, sürüş keyfini ve araç içi rahatlığı artırırken, bagaj zeminine entegre edilen bataryalar da Jumpy’nin segmentinde standartları belirleyen kullanım alanı ve taşıma kapasitesinden ödün vermeyi gerektirmiyor.

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA