cargo-partner Lübliyana’da e-Lojistik Merkezi Açtı
cargo-partner, Lübliyana Havaalanı yakınındaki e-Lojistik Merkezi'nin resmi açılışını büyük bir gala yemeği ile kutladı. Yeni e-Lojistik Merkezi, cargo-partner grubunun en büyük lojistik kompleksi olma özelliğini taşıyor.

02 Ekim 2019 Çarşamba 12:18
Cargo-partner e-Lojistik Merkezi Lübliyana'nın resmi açılışını 300'den fazla misafiriyle kutladı. Lübliyana Havaalanı'nın hemen yakınındaki e-Lojistik Merkezi, Ağustos ayında faaliyete geçti. Bir aylık başarılı operasyonların ardından açılış kutlamaları, sorumlu proje ekibine, bölgedeki kilit müşterilere ve ortaklara teşekkür etme ve birlikte başarıyı kutlama fırsatı olarak sunuldu.
cargo-partner CEO'su Stefan Krauter ve şirketin Slovenya'daki Genel Müdürü Viktor Kasteliç ile birlikte, Avusturya'nın Slovenya Büyükelçisi Sigrid Berka ve Slovenya Başbakan Yardımcısı ve Altyapı Bakanı Alenka Bratušek' ın kısa açılış konuşmalarıyla başlayan akşam, gerçekleşen başarılı inşaat dönemi ve uygulamalarını onurlandırmak için e-Lojistik Merkezi proje ekibinin sahneye davet edilmesiyle devam etti. Gala yemeğine daha sonra ışık şovları, cappella caz grubu “Perpetuum Jazzile” tarafından gerçekleştirilen canlı müzik ve ünlü Sloven koreograf Miha Krušič'in önderliğindeki parsellerle yapılan sıra dışı bir dans şovu eşlik etti.

Slovenya'daki cargo-partner Genel Müdürü Viktor Kasteliç, 28 milyon Euro değerindeki yatırımın arkasındaki motivasyonunu şöyle açıkladı: “Amacımız, modern bir lojistik kompleksi ile Avrupa'nın kalbindeki bu önemli stratejik merkezden faydalanmak ve Lübliyana'daki diğer ofislerimizi bir çatı altında bir araya getirmekti. Bir diğer hedefimiz ise çalışanlarımıza en iyi çalışma koşullarını sağlamak ve müşterilerimizin en iyi partneri olmaktır.“
cargo-partner CEO'su Stefan Krauter yaptığı konuşmada projenin zamanında tamamlanması ve şirketin Slovenya'daki varlığının büyümesi konusundaki memnuniyetini dile getirdi: “Olumlu jeostratejik konumu ile Slovenya, Orta ve Güneydoğu Avrupa arasındaki doğal bir bağlantıdır. Ayrıca, Koper ve Trieste limanları, Asya ve Akdeniz'e önemli bir bağlantı noktası sağlar. Bu büyük yatırım, Orta ve Doğu Avrupa'daki güçlü ağımızı ve uzun yıllara dayanan uzmanlığımızı daha da sağlamlaştıracak aynı zamanda devam eden büyümemiz için ideal temeli sağlayacaktır.”
Avusturya'nın Slovenya Büyükelçisi Sigrid Berka da konuşmasında, bölgenin kalkınması için yapılan yatırımın önemini vurgularken, Slovenya'nın gelişen bir Avrupa lojistik merkezi olarak önemine değindi. Sigrid Berka ayrıca modern ve cazip bir iş yeri oluşturduğu için cargo-partner’a teşekkür etti.

Binanın karmaşıklığına ve büyüklüğüne rağmen, on bir ay içinde tamamlanan proje sonrasında Lübliyana’daki şirketin genel müdürlüğü de dahil olmak üzere tüm cargo-partner ofisleri ve depoları Ağustos 2019’dan itibaren yeni merkeze taşınırken, cargo-partner Koper ofisi Sermin’de faaliyetine devam ediyor.
Depo tesisi hakkında

Toplam 25.000 m² alana sahip olan e-Lojistik Merkezi Lübliyana, ülkedeki en büyük depo komplekslerinden biridir. Depoda 44 adet kamyon yükleme iskelesi bulunur ve 20.000'den fazla palet yuvası sunulur. Buna ek olarak, tesis, 6.000 m²'lik küçük parça deposu ve elleçleme alanının yanı sıra 5.000 m²'lik çapraz yükleme ve blok depolama alanı içermektedir. Mevcut depoya daha sonraki bir aşamada 8.000 m² ilave depolama binası eklenebilir.
Merkez, sıcaklık kontrollü koşullar altında depolamayı mümkün kılar ve ilaç ve tıbbi cihazlar, otomotiv ve ileri teknoloji ürünleri gibi en zorlu ürünlerin depolanması ve taşınması gereksinimlerini karşılar. Yüksek raf koridorları, indüksiyon kılavuzlu dar koridor rafları ve standart geniş koridor raf sistemleri kombinasyonunu içerir. Depo TAPA standardına uygundur ve kesinlikle erişim kontrolündedir.
Uzun yıllara dayanan deneyim ve son teknoloji ekipmanlara dayanan şirket, yeni tesisinde kısa ve uzun süreli depolama, toplama ve paketleme, etiketleme, çapraz yerleştirme, konsolidasyon, çok kanallı dağıtım ve çevrimiçi mağazalar için kapsamlı eFulfill gibi çeşitli tedarik zinciri hizmetleri sunmaktadır.
Ofis binası hakkında

Ofis binası, dört katlı, entegre akıllı teknolojiye sahip enerji tasarruflu bir yapıda ve 4.000 m² ofis alanı sağlamaktadır. Üçüncü ve dördüncü katlar, cargo-partner ofisleri iken, ikinci kat, faydalı konumdan ve modern tesisten yararlanmak isteyen dış kiracılar için mevcuttur. Zemin katta resepsiyon masası, ortak toplantı salonları, kiracılar için ofis alanları ve cargo-partner çalışanları için bir dinlenme alanı bulunmaktadır.
Slovenya'daki cargo-partner Genel Müdürü Viktor Kasteliç: “Açık ve modern tasarımıyla ofis ortamımız, çalışanların mola ve çalışma süreleri için çeşitli esnek alanlar sunuyor. Ayrıca, kafeterya, teras ve balkon bölümleri ile dinlenme ve yaratıcı iletişim için daha fazla alan sağlıyor. Personelimiz, yeni çalışma ortamını, benim de çok memnun kaldığım, büyük bir sevinçle karşıladı.”
Depo gibi, tesisleri de en yeni trendleri takip edecek şekilde tasarlanmıştır. Cazip ofislerin yanı sıra, büyük cam yüzeyler ve teraslar, bir tarafındaki Kamniško-Savinjske Alpleri ve diğer tarafındaki havalimanının muhteşem manzarasını sunmaktadır. Lobideki yeşil duvar bir başka özel özelliktir. Dinlenme ve sosyalleşme için birçok dinamik köşeye ek olarak, 50 kişilik yemek alanına sahip geniş ve modern bir mutfağın yanı sıra, cargo-partner personeli için bir spor salonu da bulunmaktadır. Bina, otomatik aydınlatma ve akıllı klima kontrollerinin yanı sıra iç mekanlara kontrollü erişim ile donatılmıştır. Ofis binasının önünde elektrikli araç şarj istasyonları bulunmaktadır.
Tur Transit Lojistik, Filosunu 50 Yeni Mercedes-Benz Actros L 1848 LS ile GüçlendirdiMercedes-Benz Türk, 1980 yılından bu yana uluslararası lojistik alanında faaliyet gösteren Tur Transit Lojistik’e 50 adet Mercedes-Benz Actros L 1848 LS teslimatı gerçekleştirdi.07 Ağustos 2026 Cuma 16:44Ticari Araçlar
Hidromas, Avustralya'daki Yeni Tesisiyle Küresel Büyümesini SürdürüyorAvustralya operasyonlarını Victoria eyaletine bağlı Epping'deki yeni tesisinin açılışıyla güçlendiren Hidromas, küresel çapta genişlemeye devam ediyor.07 Ağustos 2026 Cuma 12:47Ticari Araçlar
Ege Bölgesi'nin ilk Renault Trucks Master Red EDITION'ı ÖKN Lojistik Filosuna Katıldıİzmir merkezli olarak Türkiye genelinde parsiyel lojistik operasyonları yürüten ÖKN Lojistik, Ege Bölgesi'nin ilk Renault Trucks Master Red EDITION panelvanını filosuna kattı.05 Ağustos 2026 Çarşamba 15:39Ticari Araçlar
Karadeniz'de Türk RO-RO Gemisine Dron Saldırısı: 3 Mürettebatın Durumu AğırNovorossiysk açıklarında dron saldırısına uğrayan Türk RO-RO gemisinde yangın çıktı. Gemide bulunan 22 mürettebat tahliye edilirken, ilk belirlemelere göre 3 personelin sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.04 Ağustos 2026 Salı 14:02Denizcilik
Turhan Özen Saudia Cargo CCO'su Oldu2016-2023 yılları arasında THY'nin Turkish Cargo'dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan Turhan Özen, Saudia Cargo CCO' su olarak atandı.03 Ağustos 2026 Pazartesi 13:23Havayolu
Turkish Cargo’dan İhracatçıya 49 Destinasyonda İndirimli TaşımaTurkish Cargo, Türkiye İhracatçılar Meclisi ile yenilediği anlaşma kapsamında ihracatçıların ürünlerini 30 ülkedeki 49 destinasyona ortalama yüzde 34 indirimle taşıyacak.31 Temmuz 2026 Cuma 16:23Havayolu
Renault Trucks T 480 ADR’ler Aybir Lojistik Filosuna KatıldıAybir Lojistik, filosuna 5 adet Renault Trucks T 480 ADR çekici ekleyerek Renault Trucks araçlarının payını yaklaşık üçte ikiye çıkardı.31 Temmuz 2026 Cuma 15:38Ticari Araçlar
Ortadoğu Krizine Karşın Hava Kargo Haziran 2026 Döneminde %8.5 BüyüdüTHY ve Pegasus dahil 370’in üzerinde havayolu şirketini çatısı altında toplayan ve sivil havacılık trafiğinin % 85’ini temsil eden Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA), Haziran 2026 küresel hava kargo pazarına ait verileri açıkladı.30 Temmuz 2026 Perşembe 19:02Havayolu
KargoHaber 331. Sayı (Dijital Dergi)331. Sayımızın dijital versiyonu PDF formatında yayında.30 Temmuz 2026 Perşembe 14:36Dijital Dergi
Çin'i İzleyen Geleceği GörürÇin denildiğinde durup iki kere düşünmek gerekiyor. Sürekli büyüyen, dönüşen ve küresel ekonomiye yön veren devasa bir organizmadan söz ediyoruz.30 Temmuz 2026 Perşembe 13:30Bakış
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2026 Kargo Haber



















Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.