cargo-partner Lübliyana’da e-Lojistik Merkezi Açtı
cargo-partner, Lübliyana Havaalanı yakınındaki e-Lojistik Merkezi'nin resmi açılışını büyük bir gala yemeği ile kutladı. Yeni e-Lojistik Merkezi, cargo-partner grubunun en büyük lojistik kompleksi olma özelliğini taşıyor.

02 Ekim 2019 Çarşamba 12:18
Cargo-partner e-Lojistik Merkezi Lübliyana'nın resmi açılışını 300'den fazla misafiriyle kutladı. Lübliyana Havaalanı'nın hemen yakınındaki e-Lojistik Merkezi, Ağustos ayında faaliyete geçti. Bir aylık başarılı operasyonların ardından açılış kutlamaları, sorumlu proje ekibine, bölgedeki kilit müşterilere ve ortaklara teşekkür etme ve birlikte başarıyı kutlama fırsatı olarak sunuldu.
cargo-partner CEO'su Stefan Krauter ve şirketin Slovenya'daki Genel Müdürü Viktor Kasteliç ile birlikte, Avusturya'nın Slovenya Büyükelçisi Sigrid Berka ve Slovenya Başbakan Yardımcısı ve Altyapı Bakanı Alenka Bratušek' ın kısa açılış konuşmalarıyla başlayan akşam, gerçekleşen başarılı inşaat dönemi ve uygulamalarını onurlandırmak için e-Lojistik Merkezi proje ekibinin sahneye davet edilmesiyle devam etti. Gala yemeğine daha sonra ışık şovları, cappella caz grubu “Perpetuum Jazzile” tarafından gerçekleştirilen canlı müzik ve ünlü Sloven koreograf Miha Krušič'in önderliğindeki parsellerle yapılan sıra dışı bir dans şovu eşlik etti.

Slovenya'daki cargo-partner Genel Müdürü Viktor Kasteliç, 28 milyon Euro değerindeki yatırımın arkasındaki motivasyonunu şöyle açıkladı: “Amacımız, modern bir lojistik kompleksi ile Avrupa'nın kalbindeki bu önemli stratejik merkezden faydalanmak ve Lübliyana'daki diğer ofislerimizi bir çatı altında bir araya getirmekti. Bir diğer hedefimiz ise çalışanlarımıza en iyi çalışma koşullarını sağlamak ve müşterilerimizin en iyi partneri olmaktır.“
cargo-partner CEO'su Stefan Krauter yaptığı konuşmada projenin zamanında tamamlanması ve şirketin Slovenya'daki varlığının büyümesi konusundaki memnuniyetini dile getirdi: “Olumlu jeostratejik konumu ile Slovenya, Orta ve Güneydoğu Avrupa arasındaki doğal bir bağlantıdır. Ayrıca, Koper ve Trieste limanları, Asya ve Akdeniz'e önemli bir bağlantı noktası sağlar. Bu büyük yatırım, Orta ve Doğu Avrupa'daki güçlü ağımızı ve uzun yıllara dayanan uzmanlığımızı daha da sağlamlaştıracak aynı zamanda devam eden büyümemiz için ideal temeli sağlayacaktır.”
Avusturya'nın Slovenya Büyükelçisi Sigrid Berka da konuşmasında, bölgenin kalkınması için yapılan yatırımın önemini vurgularken, Slovenya'nın gelişen bir Avrupa lojistik merkezi olarak önemine değindi. Sigrid Berka ayrıca modern ve cazip bir iş yeri oluşturduğu için cargo-partner’a teşekkür etti.

Binanın karmaşıklığına ve büyüklüğüne rağmen, on bir ay içinde tamamlanan proje sonrasında Lübliyana’daki şirketin genel müdürlüğü de dahil olmak üzere tüm cargo-partner ofisleri ve depoları Ağustos 2019’dan itibaren yeni merkeze taşınırken, cargo-partner Koper ofisi Sermin’de faaliyetine devam ediyor.
Depo tesisi hakkında

Toplam 25.000 m² alana sahip olan e-Lojistik Merkezi Lübliyana, ülkedeki en büyük depo komplekslerinden biridir. Depoda 44 adet kamyon yükleme iskelesi bulunur ve 20.000'den fazla palet yuvası sunulur. Buna ek olarak, tesis, 6.000 m²'lik küçük parça deposu ve elleçleme alanının yanı sıra 5.000 m²'lik çapraz yükleme ve blok depolama alanı içermektedir. Mevcut depoya daha sonraki bir aşamada 8.000 m² ilave depolama binası eklenebilir.
Merkez, sıcaklık kontrollü koşullar altında depolamayı mümkün kılar ve ilaç ve tıbbi cihazlar, otomotiv ve ileri teknoloji ürünleri gibi en zorlu ürünlerin depolanması ve taşınması gereksinimlerini karşılar. Yüksek raf koridorları, indüksiyon kılavuzlu dar koridor rafları ve standart geniş koridor raf sistemleri kombinasyonunu içerir. Depo TAPA standardına uygundur ve kesinlikle erişim kontrolündedir.
Uzun yıllara dayanan deneyim ve son teknoloji ekipmanlara dayanan şirket, yeni tesisinde kısa ve uzun süreli depolama, toplama ve paketleme, etiketleme, çapraz yerleştirme, konsolidasyon, çok kanallı dağıtım ve çevrimiçi mağazalar için kapsamlı eFulfill gibi çeşitli tedarik zinciri hizmetleri sunmaktadır.
Ofis binası hakkında

Ofis binası, dört katlı, entegre akıllı teknolojiye sahip enerji tasarruflu bir yapıda ve 4.000 m² ofis alanı sağlamaktadır. Üçüncü ve dördüncü katlar, cargo-partner ofisleri iken, ikinci kat, faydalı konumdan ve modern tesisten yararlanmak isteyen dış kiracılar için mevcuttur. Zemin katta resepsiyon masası, ortak toplantı salonları, kiracılar için ofis alanları ve cargo-partner çalışanları için bir dinlenme alanı bulunmaktadır.
Slovenya'daki cargo-partner Genel Müdürü Viktor Kasteliç: “Açık ve modern tasarımıyla ofis ortamımız, çalışanların mola ve çalışma süreleri için çeşitli esnek alanlar sunuyor. Ayrıca, kafeterya, teras ve balkon bölümleri ile dinlenme ve yaratıcı iletişim için daha fazla alan sağlıyor. Personelimiz, yeni çalışma ortamını, benim de çok memnun kaldığım, büyük bir sevinçle karşıladı.”
Depo gibi, tesisleri de en yeni trendleri takip edecek şekilde tasarlanmıştır. Cazip ofislerin yanı sıra, büyük cam yüzeyler ve teraslar, bir tarafındaki Kamniško-Savinjske Alpleri ve diğer tarafındaki havalimanının muhteşem manzarasını sunmaktadır. Lobideki yeşil duvar bir başka özel özelliktir. Dinlenme ve sosyalleşme için birçok dinamik köşeye ek olarak, 50 kişilik yemek alanına sahip geniş ve modern bir mutfağın yanı sıra, cargo-partner personeli için bir spor salonu da bulunmaktadır. Bina, otomatik aydınlatma ve akıllı klima kontrollerinin yanı sıra iç mekanlara kontrollü erişim ile donatılmıştır. Ofis binasının önünde elektrikli araç şarj istasyonları bulunmaktadır.
2025 Atlas Lojistik Ödülleri’ni Kazananlar Ne Dediler? - Demirer KabloDemirer Kablo firma temsilcisi Cansel Güney‘in Atlas Lojistik Ödülleri töreninde yaptığı açıklamaları ekranlarınıza getiriyoruz.05 Aralık 2025 Cuma 10:33Lojistik
Allison Donanımlı Isuzu Novociti Life Midibüsler, Siirt Yollarında Fark YaratıyorSiirt Belediyesi, şehir içi toplu ulaşım hizmetlerinde kaliteyi ve konforu artırmak amacıyla 2025 yılında Allison tam otomatik şanzıman donanımlı 14 yeni Isuzu Novociti Life midibüsleri filosuna dahil etti.04 Aralık 2025 Perşembe 16:32Ticari Araçlar
Hava Kargo 8 Aydır Kesintisiz Büyüyor, Talep Artışında Ekim Ayında RekorTHY ve Pegasus dahil tüm dünyada yaklaşık 350 havayolu şirketini çatısı altında toplayan ve küresel sivil havacılık trafiğinin %80’inden fazlasını temsil eden IATA, 2025 yılı Ekim ayına ilişkin küresel hava kargo verilerini yayımladı.04 Aralık 2025 Perşembe 14:29Havayolu
Tırsan’dan Özmer Lojistik’e 60 Adetlik Treyler TeslimatıÖzmer Lojistik, aldığı 60 adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi-Ride araç ile demiryolu taşımacılığındaki kapasitesini önemli ölçüde büyüttü.03 Aralık 2025 Çarşamba 16:27Lojistik
2025 Atlas Lojistik Ödülleri Töreni (video)Lojistik Sektörünün En İyileri 16. Atlas Ödülleri’yle Taçlandı.03 Aralık 2025 Çarşamba 09:49Lojistik
Mercedes-Benz Vito Mixto Yeniden Türkiye’deMercedes-Benz Vito Mixto, hem yolcu hem yük taşımaya uygun yapısıyla Türkiye pazarında tekrar yerini aldı.02 Aralık 2025 Salı 16:37Ticari Araçlar
Hazar’da Yeni RO-RO İş BirliğiTürkiye–Azerbaycan–Kazakistan ekseninde Hazar geçişlerini güçlendirecek yeni RO-RO projesi için adım atıldı.02 Aralık 2025 Salı 16:22Lojistik
Mercedes-Benz Türk Dünya Şoförler Günü’nü Şoförlerle Birlikte KutladıMercedes-Benz Türk, yolcu ve yük taşımacılığının kahramanları olan şoförlerle bu yıl da Dünya Şoförler Günü kapsamında bir araya geldi.02 Aralık 2025 Salı 10:02Ticari Araçlar
logitrans 2025 Açılış Töreni / Opening Ceremony (Video)Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı 2025 açılış töreninin tamamını ekranlarınıza taşıyoruz.28 Kasım 2025 Cuma 09:25Lojistik
Roma Express Filosunu Tırsan ile GüçlendirdiRoma Express, özmal filosuna eklediği 3 Tırsan Tenteli Perdeli araçla uluslararası taşımacılık kapasitesini artırdı.27 Kasım 2025 Perşembe 16:27Ticari Araçlar
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2025 Kargo Haber

















Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.