18 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara23°C

ATLAS Lojistik Ödülleri’nde Sona Yaklaşıldı

10 yıldır aralıksız devam eden ATLAS Lojistik Ödülleri’nde sona yaklaşıldı. Kurumsal başvuru sürecinin ve sektör profesyonellerinin internet üzerinden yapılan oylamayla seçildiği yarışma kategorisinin finaline gelindi.

ATLAS Lojistik Ödülleri’nde Sona Yaklaşıldı

31 Ekim 2019 Perşembe 10:38

Kurumsal başvurular ve online oylama için işlemler son olarak 1 Kasım 2019 saat 17.00’ye kadar yapılabilecek.

Yarışma sürecinin sonuna yaklaşıldığını ve sektörün yarışmaya gösterdiği büyük ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade eden FIATA Kıdemli Başkan Yardımcısı ve 2019 ATLAS Lojistik Ödülleri Jüri üyesi Turgut Erkeskin, ‘Yarışmada her zamankinden çok daha büyük bir çekişmeye şahit oluyoruz’ diyerek şunları söyledi: “Online yarışma kategorisinde çok değerli adaylar yarışıyor. Son saate kadar ipi kimin göğüsleyeceğini bilmek gerçekten zor olacak. Yarışmanın diğer bir dalı olan kurumsal kategoride de başvurular devam ediyor. ‘Ulaştırma Bakanlığı Belgeli Hizmetler’, ‘Oda ve Derneklere Kayıtlı Hizmetler’ dallarında ve ‘Jüri Özel Ödülleri’ için lojistik sektörümüzün en önemli firmaları her yıl olduğu gibi yoğun bir katılım sağlıyorlar.”

İhracatçılara Lojistik Sektörünün Gelişimine Katkı Ödülü

Farklı kategorilere ilişkin davetini yineleyen Erkeskin, ihracat yapan şirketlerin, loistik sektörüne sundukları katkı nedeniyle ödüllendirilebilmeleri için, www.lojistikodulleri.com sitesi üzerinden aday önerilebileceğine dikkat çekti. Erkeskin, “Yaptıkları ihracatla lojistik sektörüne önemli katkılar sağlayan firmalar arasından, jüri tarafından yapılacak değerlendirmeye göre belirlenecek şirketlere, 14 Kasım 2019 tarihinde yapılacak törenle ödülleri takdim edilecek.” dedi.

Yarışmaya katılım süreci:
Kurumsal yarışma ile ilgili başvurular web sitesindeki başvuru formları aracılığıyla yapılıyor. Online yarışma kategorisi ise iki etaptan oluşuyor. İlk etapta adaylar online olarak gösteriliyor, ikinci etapta belirlenen adaylar dijital ortamda oylanıyor. İhracat firmalarına özel ‘Lojistiğe Katkı Ödülü’ aday gösterme işlemleri de yine ödül web sitesi üzerinden yapılıyor.

Lojistik Ödülleri 2019 kurumsal başvuru ve online oylama işlemlerinin tümü www.lojistikodulleri.com adresi üzerinden yapılmaktadır. Tüm başvuru işlemleri ücretsizdir.

BİLGİ NOTU: Lojistik Ödülleri Yarışması ve yarışmanın özel ödülü ATLAS, 14 Kasım 2019 tarihinde ‘Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı’nda gerçekleştirilecek törenle sahiplerini bulacak.

ATLAS Lojistik Ödülleri’nde Sona Yaklaşıldı

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA