26 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara24°C

Atlas Lojistik Ödülleri’nde Online Yarışma Adaylığı İçin Son Gün

2020 Atlas Lojistik Ödülleri yarışmasında adayların online ortamda yarıştığı kategoride adaylık için son gün heyecanı yaşanıyor.

Atlas Lojistik Ödülleri’nde Online Yarışma Adaylığı İçin Son Gün

13 Kasım 2020 Cuma 13:55

Bu yıl 11.si düzenlenen Atlas Lojistik Ödülleri yarışmasında en ilgi çekici kategorilerinden biri olan ve sektör profesyonelleri ile lojistik şirketlerinin internet ortamında aday olarak önerildiği ve oylandığı “Online Yarışma” kategorisinde adayların önerildiği ilk etap bugün sona eriyor.

Atlas Lojistik Ödülleri organizasyonundan yapılan açıklamada; “lojistik şirketlerini ve sektör profesyonellerini online yarışmamızda aday olmaya ve Türkiye’nin uluslararası düzeyde bilinirliğe sahip Lojistik Ödülleri Yarışması ve onun ödülü Atlas’ı almak için yarışmaya davet ediyoruz.” denildi.

Online yarışma kategorisinde 13 Kasım 2020 Cuma günü saat 24.00’e kadar www.lojistikodulleri.com sitesinden aday önerme işlemleri yapılabilecek.

Yarışmaya katılım süreci:
Kurumsal yarışma ile ilgili başvurular web sitesindeki başvuru formları aracılığıyla yapılıyor. Online yarışma kategorisi ise iki etaptan oluşuyor. İlk etapta adaylar online olarak gösteriliyor, ikinci etapta belirlenen adaylar dijital ortamda oylanıyor. İhracat firmalarına özel ‘Lojistiğe Katkı Ödülü’ aday gösterme işlemleri de yine ödül web sitesi üzerinden yapılıyor.

Lojistik Ödülleri 2020 kurumsal başvuru ve online oylama işlemlerinin tümü www.lojistikodulleri.com adresi üzerinden yapılmaktadır. Tüm başvuru işlemleri ücretsizdir.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA