29 Mart 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara14°C

Arkas Lojistik Genel Müdürü Serhat Kurtuluş: Dijitalleşme ve Demiryolunun Önemi Artacak

Arkas Lojistik olarak Uluslararası Ticari Eşya Taşımacıları (C2)” kategorisinde Atlas ödülüne layık görüldüğümüz için teşekkür ederiz. Geçen yılda aynı kategoride aldığımız bu ödülü tekrar kazanmak bizi ayrıca mutlu etti.

Arkas Lojistik Genel Müdürü Serhat Kurtuluş: Dijitalleşme ve Demiryolunun Önemi Artacak

08 Şubat 2021 Pazartesi 14:29

Arkas Lojistik olarak denizyolu, karayolu, demiryolu gibi tüm taşıma modları ile depo hizmetleri ve komple lojistik hizmeti veriyor ve tedarik zincirinin devamlılığı için tüm imkanlarımızla hizmetlerimize devam ediyoruz.

Arkas Lojistik, Türkiye’de ve hizmet verdiği diğer coğrafyalarda her zaman çok güvenilir ve hizmeti farklılaştırmak ve özel çözümler geliştirme konusunda etkin bir firma olmuştur.

Yaşadığımız pandemi sürecine baktığımızda lojistik sektörünün çıkardığı en önemli notlardan biri de dijitalleşme oldu. Hız devreye girdi. Dijitalleşmeyi iyi kullanan lojistik firmaları bu döneme ayak uydurarak bir adım öne geçti. Bu bir başlangıçtı. Önümüzdeki dönemde temassız operasyon daha da ağırlık kazanacak. Tabii temassız operasyon dijitalleşmenin gereklerinden biri ve bu, taşıma modlarının entegrasyonunu da kapsayan bir süreç yönetimini ifade ediyor.

Lojistik sektöründe demir yolunun payı daha da artacak. Bunun nedenlerini pandemi döneminde çok iyi gözlemledik. Pandemi döneminde demir yolu ile konteyner taşımacılığı yaparak temassız taşıma ile aradaki süreçleri ve insan temasını azalttık. Biz, uzun yıllardır demir yoluna önem veriyor ve yatırımlarımızı da sürdürüyoruz. Müşterilerimize ihtiyacı olduğu anda en uygun çözümü sunmaya hazır durumda olmamız bizim en önemli farkımız.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA