28 Mart 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara17°C

Anadolu Isuzu’dan Letonya’ya Midibüs Teslimatı

Dünya pazarlarında büyümesini sürdüren Anadolu Isuzu, Letonya’ya 21 Isuzu Grand Toro ve Turkuaz midibüsün teslimatını gerçekleştirdi.

Anadolu Isuzu’dan Letonya’ya Midibüs Teslimatı

13 Haziran 2022 Pazartesi 17:34

Anadolu Isuzu, uluslararası pazarlardaki satışlarını artırmaya devam ediyor. Anadolu Isuzu, Letonya’ya 4’ü Grand Toro, 17’si Turkuaz olmak üzere toplam 21 aracın teslimatını gerçekleştirdi. Servis ve taşımacılık alanında kullanılacak olan araçların satış ve teslimatı, Anadolu Isuzu’nun Letonya distribütörü UAB Salocai Ir Partneriai tarafından gerçekleştirildi. 15 yılı aşkın bir süredir Letonya pazarında faaliyet gösteren Anadolu Isuzu, bu teslimatla birlikte Letonya, Litvanya ve Estonya’dan oluşan Baltık ülkelerine bugüne kadar teslim ettiği araç sayısı toplam 600’e ulaştı.

Anadolu Isuzu, yaygın distribütör ve servis yapılanmasının yanı sıra satış sonrası destek alanındaki başarılarıyla da yurtdışı pazarlarda giderek daha fazla tercih ediliyor. Anadolu Isuzu, Çayırova’daki fabrikasında “Terzi Usulü İmalat” modeli ile araçları müşterilerinin isteğine göre, özel donanımlarla üreterek teslim ediyor. Yurt dışında yeni pazarlara açılırken mevcut pazarlardaki varlığını da güçlendirmeye devam eden Anadolu Isuzu halihazırda 45 ülkeye ihracat yapıyor.  

Anadolu Isuzu’dan Letonya’ya Midibüs Teslimatı

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA