22 Ekim 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara8°C

Aktif Nakliyat Filosunu DAF İle Genişletmeye Devam Ediyor

Aktif Nakliyat, yeni araç alımında tercihlerini yine DAF CF’den yana kullandı.

Aktif Nakliyat Filosunu DAF İle Genişletmeye Devam Ediyor

22 Ekim 2013 Salı 14:32

Aktif Nakliyat, yeni araç alımında tercihlerini yine DAF CF’den yana kullandı. Aktif Nakliyat, kısa süre önce teslim aldığı 10 adet DAF CF araçlarına ek olarak 3 adet DAF CF 85.460’ı filosuna ekledi.


DAF-Tırsan Otomotiv Samandıra tesisinde yapılan törene, Aktif Nakliyat Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Maruf Eren, Aktif Nakliyat Genel Müdürü Olcay Dolunay Yalım, DAF-Tırsan Otomotiv Satış Koordinatörü Hasan Özbayrak ve Hadımköy Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek katıldı.

Aktif Nakliyat Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Maruf Eren, DAF araçlarından memnuniyetini dile getirdiği konuşmasında, “Yakıt tasarrufu sayesinde elde ettiğimiz kazanç, yüksek performanslı DAF motoru, yedek parça ihtiyacımızın kolaylıkla temin edilebilmesi DAF’ı tercih etmemizdeki ana nedenlerdir. DAF-Tırsan Hadımköy’ün kaliteli servis hizmeti sunması, çözüm odaklı ve hızlı müdahale yaklaşımı tekrar işbirliği yapmamıza sebep oldu” dedi.

DAF-Tırsan Otomotiv Hadımköy Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek ise, kaliteli hizmetleri ile müşteri memnuniyetini maximum seviyede sağlayan Aktif Nakliyat’ın Türkiye’nin en önemli lojistik firmalarından biri olacağına inandığını belirterek, “Aktif Nakliyat filosunu DAF çekicilerle büyütmeye devam ediyor. Tekrar tekrar bizi tercih etmesinden gurur duyuyoruz. Bu DAF-Tırsan Otomotiv olarak işimizi ne kadar iyi yaptığımızı göstermektedir” diye konuştu.


22 Ekim 2013

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA